Ακούστε το “Dead Man’s Lullaby/Jam Four ” Από το επερχόμενο δίσκο των 2 by bukowski… Κυκλοφορεί στις 14 Δεκεμβρίου από την Inner Ear

Το Dead Man’s Lullaby είναι το τρίτο single των 2 by bukowski για την Inner Ear, και ολοκληρώνει τον πρώτο δισκογραφικό τους κύκλο μετά την επιστροφή τους το 2017 με το Hot Summer.

Η πρώτη μορφή του κομματιού προέκυψε όταν ο Αχιλλέας Χαρμπίλας έπαιξε σε μια ακουστική κιθάρα μερικές μελωδίες ηπειρώτικων μοιρολογιών στο σπίτι της April Walz, μιας country τραγουδοποιού από την Καλιφόρνια. Η April εντυπωσιάστηκε από την ατμοσφαιρικότητα των θεμάτων και έγραψε τους στίχους του Dead Man’s Lullaby την ίδια μέρα. Η version που αποτυπώνεται σε αυτό το single ενορχηστρώθηκε από τους 2 by bukowski, και στα φωνητικά επέστρεψε για τρίτη φορά η Kid Moxie. Το b-side Jam Four είναι ένα ζωντανά ηχογραφημένο ηλεκτρονικό jam, που ηχογραφήθηκε με διαφορά λίγων ωρών στην Αθήνα και το Λονδίνο.

Το εξώφυλλο προέκυψε από μία φωτογράφηση στο δισκοπωλείο Råkk & Rålls στο κέντρο του Όσλο, όπου το συγκρότημα βρέθηκε τυχαία μετά από μια συναυλία.

Κυκλοφορεί σε 150 αριθμημένα 7ιντσα και σε digital single από την Inner Ear.

Facebook page

Σχετικά με miga art press

Τέχνη. Και καθημερινότητα. Αλλά και πώς η Τέχνη μπαίνει μέσα στην καθημερινότητά μας, ή μήπως η καθημερινότητά μας περιστρέφεται γύρω από την Τέχνη; Και σκέψεις και συναισθήματα, έτσι όπως αυτά διαμορφώνονται από την επαφή μας με την Τέχνη, αλλά και από την κοινωνική πραγματικότητα στην οποία ζούμε. Οι τρόποι που την αντιλαμβανόμαστε και την συναισθανόμαστε. Και την Τέχνη και την καθημερινότητα. Εν τέλει, και εν ολίγοις, ο λόγος μας για Τέχνη μέσα στην καθημερινότητά μας. Κι εδώ προκύπτει το εξής: τι να πρωτο-πει κανείς; Τι να πρωτο-γράψει; Από ποια θέση; Ερωτήματα που μας ώθησαν να φτιάξουμε αυτό το blog, έτσι ώστε, από κάποια αφετηρία, και μέσω του γραπτού λόγου, να ξεκινήσουμε από κάπου. Μαζί σας. Και αν η Τέχνη γίνεται καμβάς για τα συναισθήματα και για τις σκέψεις μας, ταυτόχρονα δεν αποκλείεται να διαταράσσει τα «κοινώς αποδεκτά», την «κοινή λογική», την «κοινή ησυχία». Για να βάλει –ή μήπως να σχηματοποιήσει υπάρχουσες- νέες δυναμικές στα κοινά κείμενα. Και κάπως έτσι προέκυψε η «Μύγα». Έντομο μικρό, -και όμως σκέφτεσαι κάτι πιο ενοχλητικό, ιδίως σε μια ζεστή καλοκαιρινή μέρα, σαν αυτές που έρχονται; Ασταμάτητη, και με έναν ασίγαστο βόμβο, ικανότητα στο να «ενοχλήσει», και –γιατί όχι;-, να «διαταράξει». Καλές πτήσεις! Η Συντακτική Ομάδα του «Μύγα Art Press»

Δείτε όλα τα άρθρα του/της miga art press →

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *