The Man From Managra Ακούστε το κομμάτι “Tonight”, από το επερχόμενο album “King Time”

Το “King Time” έρχεται 2 χρόνια μετά το “Half A Century Sun” σαν μια φυσική συνέχεια στη μουσική διαδρομή του The Man From Managra.

Mουσικά πιο φωτεινό, αλλά στιχουργικά σε σημεία και πιο σκοτεινό, το “King Time” γιορτάζει με αγάπη την ανθρώπινη ασημαντότητα, τις αλλεπάλληλες μικρές και μεγάλες καταστροφές αλλά και τη σημασία της προσπάθειας να γίνεσαι καλύτερος άνθρωπος. Ταυτόχρονα έρχεται να θέσει σημαντικές απορίες προς ναυτιλλομένους: Η γνώση/συνειδητότητα/σοφία/συμφιλίωση θα προλάβει να έρθει ποτέ σε ένα πέλαγος που καταδυναστεύεται από το χρόνο; Μπορούμε να αποκρυπτογραφήσουμε τα σύμβολα πριν να είναι πια αργά;

Ο δίσκος γράφτηκε, όπως και οι προηγούμενοι δύο, μεταξύ της απομονωμένης ησυχίας της Τήνου και του φρενήρους χάους της Αθήνας. Συμμετέχουν οι μουσικοί: Πάνος Γαλάνης (τύμπανα), Ρένα Ρασούλη (φωνητικά), Λαμπρινή Γρηγοριάδου (μπάσο, τενόρα κιθάρα) και Θάλεια Ιωαννίδου (τρομπέτα), ενώ στο κομμάτι “Tonight” συμμετέχει η Σtella.

Kυκλοφορεί σε μαύρο και λευκό βινύλιο και σε digital album στις 15 Μαρτίου από την Inner Ear.

O Coti K. είναι μουσικός, συνθέτης, ηχολήπτης και μουσικός παραγωγός. Ξεκίνησε από τα μέσα της δεκαετίας του ’80 και δραστηριοποιείται μέχρι και σήμερα.

Έχει παίξει με διάφορα μουσικά σχήματα όπως οι Film Noir, In Trance 95, RAW, Mohammad.

Σαν παραγωγός έχει δουλέψει μεταξύ άλλων και με τους: Γιάννη Αγγελάκα, Παύλο Παυλίδη, Διάφανα Κρίνα, Raining Pleasure και Tuxedomoon. Ως συνθέτης στο θέατρο και στον κινηματογράφο, έχει συνεργαστεί με σκηνοθέτες όπως: Δημήτρης Παπαϊωάννου, Θωμάς Μοσχόπουλος, Μπάμπης Μακρίδης, Γιώργος Λάνθιμος.

Έχει κυκλοφορήσει 8 solo δίσκους και έχει παίξει ζωντανά στην Ελλάδα και στην Ευρώπη.

Ξεκίνησε το songs project The Man From Managra το 2014, κυκλοφορώντας το πρώτο ομώνυμο album. Ακολούθησε το δεύτερο album του με τίτλο “Half A Century Sun” τον Ιανουάριο του 2017, ενώ το τρίτο του album “King Time” θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο του 2019.

Website
Facebook page

Σχετικά με miga art press

Τέχνη. Και καθημερινότητα. Αλλά και πώς η Τέχνη μπαίνει μέσα στην καθημερινότητά μας, ή μήπως η καθημερινότητά μας περιστρέφεται γύρω από την Τέχνη; Και σκέψεις και συναισθήματα, έτσι όπως αυτά διαμορφώνονται από την επαφή μας με την Τέχνη, αλλά και από την κοινωνική πραγματικότητα στην οποία ζούμε. Οι τρόποι που την αντιλαμβανόμαστε και την συναισθανόμαστε. Και την Τέχνη και την καθημερινότητα. Εν τέλει, και εν ολίγοις, ο λόγος μας για Τέχνη μέσα στην καθημερινότητά μας. Κι εδώ προκύπτει το εξής: τι να πρωτο-πει κανείς; Τι να πρωτο-γράψει; Από ποια θέση; Ερωτήματα που μας ώθησαν να φτιάξουμε αυτό το blog, έτσι ώστε, από κάποια αφετηρία, και μέσω του γραπτού λόγου, να ξεκινήσουμε από κάπου. Μαζί σας. Και αν η Τέχνη γίνεται καμβάς για τα συναισθήματα και για τις σκέψεις μας, ταυτόχρονα δεν αποκλείεται να διαταράσσει τα «κοινώς αποδεκτά», την «κοινή λογική», την «κοινή ησυχία». Για να βάλει –ή μήπως να σχηματοποιήσει υπάρχουσες- νέες δυναμικές στα κοινά κείμενα. Και κάπως έτσι προέκυψε η «Μύγα». Έντομο μικρό, -και όμως σκέφτεσαι κάτι πιο ενοχλητικό, ιδίως σε μια ζεστή καλοκαιρινή μέρα, σαν αυτές που έρχονται; Ασταμάτητη, και με έναν ασίγαστο βόμβο, ικανότητα στο να «ενοχλήσει», και –γιατί όχι;-, να «διαταράξει». Καλές πτήσεις! Η Συντακτική Ομάδα του «Μύγα Art Press»

Δείτε όλα τα άρθρα του/της miga art press →

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *